blyanter paa linie

Pris

Prisen for en vuggestueplads koster 3300 kr. + 250 kr. Dette inkluderer økologisk morgenmad, formiddagsmad, eftermiddagsmad, mælk, samt bleer til jeres barn m.m. Derudover stiller vi barnevogn til rådighed, med alt hvad den skal indeholde samt sørger for vask af sengetøj og vogn.

Som udgangspunkt vil der 1 gang om året komme takstændring som følge af inflation m.m. Dog vil dette altid blive varslet med 2 måneder. Alt tilskud m.m. søges ved kommunen. Vuggestuen er åben i juli måned, derfor betaler man for alle årets 12 måneder.

Som forældre betaler I et depositum på en måneds betaling ved indmeldelsen. Dette betyder, at når I takker ja til en vuggestueplads i Blåmuslingen, har I fem hverdage til at indbetale kr. 3.550 kr. til vuggestuens konto. Kontoen vil I få oplyst ved indmeldelsen. Når vi har modtaget pengene, er jeres barn garanteret en plads i Blåmuslingen. Barnets sidste måned i vuggestuen vil på baggrund af det indbetalte depositum være betalingsfri. Hvis I modtager økonomisk fripladstilskud fra Esbjerg Kommune, modregnes dette i jeres depositum. Jeres depositum refunderes ikke, hvis I inden vuggestuestart, frasiger jer pladsen.