aeg m baand

Indmeldelse/udmeldelse

Her kan I downloade ind- og udmeldelsesblanketten i word-format.

Hos Blåmuslingen har vi vores egen venteliste, da vi ikke figurerer hos Esbjerg Kommune da vi er private. Det vil sige at her hos os kan man allerede indskrive sit barn på ventelisten før fødsel.

Blanketten sendes til blaamuslingen@outlook.com eller afleveres på adressen Haraldsgade 60 A.

Ved indmeldelse vil I senest 2 måneder før ønsket opstartsdato, blive kontaktet af Blåmuslingen vedr. plads til jeres barn.

​Ved udmeldelse skal blanketten være modtaget i Blåmuslingen senest 2 måneder før ønsket om udmeldelse.

Prisen for en vuggestueplads koster 3.700 kr. + 250 kr. for overvejende økologisk morgenmad, formiddagsmad, eftermiddagsmad samt bleer til jeres barn. Som udgangspunkt vil der 1 gang om året komme takstændring som følge af inflation m.m. Dog vil dette altid blive varslet med 2 måneder. Alt tilskud m.m. søges ved kommunen. Vuggestuen er åben i juli måned, derfor betaler man for alle årets 12 måneder.

Som forældre betaler I et depositum på en måneds betaling ved indmeldelsen. Dette betyder, at når I takker ja til en vuggestueplads i Blåmuslingen, har I fem hverdage til at indbetale kr. 3.550 kr. til vuggestuens konto. Kontoen vil I få oplyst ved indmeldelsen. Når vi har modtaget pengene, er jeres barn garanteret en plads i Blåmuslingen. Barnets sidste måned i vuggestuen vil på baggrund af det indbetalte depositum være betalingsfri. Hvis I modtager økonomisk fripladstilskud fra Esbjerg Kommune, modregnes dette i jeres depositum i den sidste måned. Jeres depositum refunderes ikke, hvis I inden vuggestuestart, frasiger jer pladsen.

​​Information omkring deltidspladser og kombinationstilbud fremgår dette af vedtægterne, nederst på side 1, plus øverst på side 2. - Vedtægterne kan læses via knappen herunder.